Výdej a ohřev jídel

Nabízená technika a zařízení pro výdej stravy zabezpečuje zejména hygienicky vhodný způsob samoobslužného nebo obslužného výdeje stravy v prostorách profesionální gastronomie . Je důležité zajistit optimální teplotu vydávané stravy a usnadnění manipulace se stravou v souladu s hyg.normami, dodržení systému HACCP. Základem jsou mobilní nebo zabudované vodní lázně , tzv. Bains Marie pro udržování konstatní teploty jídel v gastronádobách, dále studené a teplé výdejní ohřevné vozíky, banketové vozíky, manipulační vozíky, gastrobufety a salátobary, teplé i studené vydejní vitríny, ohřevné infralampy a řada dalších prvků zabudovaných do výdejní linky nebo samostatně stojících.

Poptat produkty ze sekce Výdej a ohřev jídel

Název firmy:   *
Kontaktní osoba:   *  
Telefon:   *  
E-mail:   *  
* poviné položky
Text požadavky: 
 
 

Novinky - Výdej a ohřev jídel